Splošni prodajni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov se strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi na  spletni strani www.kolesnamotika.si.

Spletno prodajo Kolesnamotika.si izvaja podjetje TERAKLIK Gorazd Krese s.p., Birčna vas 23, 8000 Novo mesto, info@kolesnamotika.si, matična številka 7055676000. Podjetje ni zavezano za DDV.

Nakup v spletni trgovini Kolesnamotika.si je popolnoma varen.

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR).

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen brez predhodnega obvestila.

Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način, dostave, soudeležbe pri poštnini…) na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej spletni strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Cena izdelka je razvidna v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo. Prav tako boste o vseh podatkih o vašem spletnem naročilu obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v nakupovalni košarici ob vnosu vaših podatkov, še isti trenutek ko ste oddali naročilo. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate preko e-naslova info@kolesnamotika.si.

Dokončna potrditev naročila

Naročilo je dokončno potrjeno in zaključeno, ko se vam na zaslonu izpiše, da je bilo vaše naročilo uspešno zaključeno in prejmete na vaš spletni naslov naročilo.

Naročilo

Status vašega naročila lahko preverite tako, da se prijavite v Vaš račun. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim naročilom nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti na info@kolesnamotika.si ali nas pokličite na 041 762 537.

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejetja blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe.

 

MOŽNOSTI PLAČILA

V spletni trgovini www.kolesnamotika.si so na voljo naslednji načini plačila:

– po predračunu, ki ga prejmete po elektronski pošti po oddaji naročila;

– preko PayPal-a.

 

CENE IZDELKOV

Vse cene so v evrih (EUR) brez DDV. Cena navedena ob posameznem izdelku ne vključuje stroškov dostave.

Cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način, dostave, soudeležbe pri poštnini…) veljajo na dan oddaje naročila.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

VARNOST

Nakup v spletni trgovini www.kolesnamotika.si je popolnoma varen.

Spletna trgovina uporablja tehnologijo SSL (Secure Socket Layers), t.j. napreden medmrežni varnostni sistem za zaščito vaših podatkov. Vsi vaši zaupni podatki, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa in registracije, se med prenosom šifrirajo in je nemogoče, da bi jih katerakoli nepooblaščena oseba prestregla in zlorabila.

Varovanje osebnih podatkov

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.  Vse vaše osebne podatke skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega  uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

VRAČILO BLAGA

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh od prejema blaga. O tem nas obvestite na naslov info@kolesnamotika.si oz. Teraklik Gorazd Krese s.p., Birčna vas 23, 8000 Novo mesto. Blago nam morate vrniti s priporočeno pošiljko v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

V primeru vračila nam posredujete osebne podatke, številko tekočega računa ter originalni račun, ki ste ga prejeli z blagom. Vsa prejeta plačila za zavrnjeno blago vam bomo vrnili najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe (v primeru pravočasnega vračila blaga).

Stroške vračila blaga krije kupec.

 

DOSTAVA IN DOBAVNI ROK

Naročeno blago (v kolikor je na zalogi) bo dostavljeno najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetem plačilu.

Strošek dostave se obračuna glede na težo naročenega blaga.

Ko je blago odpremljeno, vas o tem obvestimo po elektronski pošti.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja TERAKLIK Gorazd Krese s.p., Birčna vas 23, 8000 Novo mesto.